Ο David Solomon της Goldman Sachs κρεμάει τα... ακουστικά του – Τέλος στην καριέρα του ως DJ

Ο David Solomon της Goldman Sachs κρεμάει τα... ακουστικά του – Τέλος στην καριέρα του ως DJ

Η δουλειά του ως DJ είχε βάλει τον Solomon σε μπελάδες

Να σταματήσει να κάνει τον DJ σε μεγάλα πάρτι αποφάσισε ο CEO της Goldman Sachs, David Solomon, αφότου αυτό το χόμπι του είχε μπει τον τελευταίο καιρό στο μικροσκόπιο.

Ο CEO της Goldman Sachs αποσύρθηκε από μεγάλα events τον τελευταίο χρόνο, καθώς κατέληξε ότι η προσοχή που δίνουν τα media σε αυτή του τη δραστηριότητα αποτελεί έναν περισπασμό, είπε πρόσωπο που έχει γνώση του θέματος στο Bloomberg.

Αυτό το χόμπι του Solomon προσέλκυε μεγάλη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα ο τραπεζίτης να εξασφαλίσει συμμετοχή στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza του Σικάγο πέρυσι τον Ιούλιο, ενώ αναφορά σε αυτό έγινε και όταν «έπαιξε» τον εαυτό του στη σειρά «Billions».

«Δεν πρόκειται για κάτι νέο. Ο David δεν έχει παίξει μουσική δημοσίως σε κάποιο event εδώ και πάνω από έναν χρόνο, κάτι το οποίο έχουμε επιβεβαιώσει πολλές φορές στο παρελθόν», είπε εκπρόσωπος της Goldman Sachs στους Financial Times. «Η μουσική δεν αποτελούσε περισπασμό από τη δουλειά του David. Η προσοχή των media έγινε περισπασμός».

Πάντως, η δουλειά του ως DJ είχε βάλει τον Solomon σε μπελάδες, όπως για παράδειγμα όταν οι αρχές της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν έρευνα γύρω από φιλανθρωπικό event που έγινε στα Χάμπτονς εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο τραπεζίτης είχε παίξει μουσική στην εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ