Φρίκη στην Αλβανία: Απήγαγε και στη συνέχεια δολοφόνησε με φτυάρι τον 8χρονο γιο των γειτόνων του

Φρίκη στην Αλβανία: Απήγαγε και στη συνέχεια δολοφόνησε με φτυάρι τον 8χρονο γιο των γειτόνων του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλβανία και όχι μόνο, η απαγωγή και δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού από γείτονα της οικογένειας στο χωριό Γκρεγκάλι.

Συνελήφθη ο 38χρονος και ανακρίνεται προκειμένου να αποκαλυφθούν τα κίνητρα της αποτρόπαιης πράξης του.

Σύμφωνα με το albaniandailynews.com ο 38χρονος δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για τα κίνητρά του, απήγαγε τον 8χρονο και στη συνέχεια το σκότωσε. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ο 38χρονος Κλόντιαν Καλαμάνι απήγαγε το αγοράκι στις 9:00 το πρωί της Τρίτης και τον κλείδωσε στο σπίτι του. Οι γονείς του 8χρονου δήλωσαν την εξαφάνισή του περίπου 6 ώρες αργότερα, καθώς είδαν ότι το παιδί δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του Καλαμάνι, βρήκαν τη σορό του αγοριού θαμμένη στον κήπο του. Μεταξύ άλλων, οι Αλβανικές Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού, κάτι που θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 8χρονου εξέφρασε και ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ζητώντας από τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμωρώντας τον δράστη με την πλέον αυστηρή ποινή που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ