Στα ύψη τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ, ράλι ομολόγων

Τα στοιχεία δίνουν τον τόνο για την αυριανή απόφαση αύξησης των επιτοκίων της κεντρικής τράπεζας Το greenback σταμάτησε ένα διήμερο ράλι. η ευφορία σάρωσε τις αγορές

Στα ύψη τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ, ράλι ομολόγων

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ εκτινάχθηκαν στα ύψη και οι αποδόσεις των Treasuries υποχώρησαν στην καμπύλη αφού τα στοιχεία έδειξαν ότι οι τιμές αυξήθηκαν λιγότερο από τις προβλέψεις τον περασμένο μήνα, ενισχύοντας την αισιοδοξία ότι η Federal Reserve θα επιβραδύνει τον ρυθμό αύξησης των επιτοκίων.

Τα συμβόλαια του S&P 500 σημείωσαν άλμα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης nasdaq 100 πρόσθεσαν περισσότερο από 4% πριν μειώσουν ελαφρώς τα κέρδη αφού ένας βασικός δείκτης των τιμων καταναλωτή στις ΗΠΑ σημείωσε τη μικρότερη μηνιαία άνοδο σε περισσότερο από ένα χρόνο. Η ευαίσθητη στην πολιτική απόδοση του διετούς Treasury βυθίστηκε πάνω από 15 μονάδες βάσης. Το greenback σταμάτησε ένα διήμερο ράλι.

Τα στοιχεία της Τρίτης, που ελήφθησαν με την πιο αργή από την προβλεπόμενη εκτύπωση του ΔΤΚ τον προηγούμενο μήνα, επιβεβαιώνουν την προβλεπόμενη κίνηση μισής μονάδας της Fed την Τετάρτη και δίνουν τον τόνο για μελλοντικές αποφάσεις επιτοκίων. Οι αγορές swap περιέκοψαν επίσης τα στοιχήματά τους για αύξηση των επιτοκίων, υποβαθμίζοντας το μέγιστο επιτόκιο πολιτικής στο 4,88% τον Μάϊο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ