ΔΕΗ: Παράταση στη Χαλυβουργική μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εταιρεία δεσμεύθηκε να υποβάλει προτάσεις για το θέμα στις 10 Δεκεμβρίου

ΔΕΗ: Παράταση στη Χαλυβουργική μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου

Τελευταίο περιθώριο για την εξεύρεση λύσης σχετικά με το χρέος των 31,8 εκατ. ευρώ για την υπόθεση της Χαλυβουργικής έδωσε η ΔΕΗ, μετά από συνάντηση που είχε με το διευθύνοντα σύμβουλο της Βιομηχανίας Γ. Σκινδήλια.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εταιρεία δεσμεύθηκε να υποβάλει προτάσεις για το θέμα στις 10 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της ΔΕΗ εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης με τη Χαλυβουργική κάλεσε σήμερα στα γραφεία της το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Σκινδήλια, για την εξεύρεση λύσης για το υπέρογκο χρέος των 31,8 εκατ. ευρώ, και τον τερματισμό της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μη πληρωμής των τρεχόντων λογαριασμών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Ο κ. Σκινδήλιας δεσμεύθηκε ότι μετά από σχετική συνεννόηση με την ιδιοκτησία της Χαλυβουργική θα υποβάλει στη ΔΕΗ σοβαρές προτάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 10.12.2018.

Κατόπιν των ανωτέρω η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε ότι οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την εν λόγω εταιρεία μετατίθεται για τη Δευτέρα 17.12.2018.

Παράλληλα κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόβλημα.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει την ελπίδα, ότι εφόσον επιδειχθεί η επιβαλλόμενη υπευθυνότητα εκ μέρους της ιδιοκτησίας της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ μπορεί να βρεθεί λύση.

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ