Εξηγήσεις από την Attica Bank ζητά η ΤτΕ για το δάνειο Πολάκη

Εξηγήσεις από την Attica Bank ζητά η ΤτΕ για το δάνειο Πολάκη

Για παροχή εξηγήσεων καλεί η Τράπεζα της Ελλάδος την διοίκηση της Attica Bank μετά τις αποκαλύψεις για έγκριση δανείων 100.000 ευρώ στον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη.

 

H τράπεζα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της πως στοχοποιείται αδίκως και επικαλείται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία αντίστοιχα δάνεια δόθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα και από άλλες τράπεζες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό αναφέροντας πως ο Π. Πολάκης ούτε μίζες έλαβε, ούτε οφσορ εταιρεία διατηρεί. Στη σχετική του ανακοίνωση το κόμμα αναφέρει πως "ο κ. Πολάκης ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε 800.000 ευρώ στην εταιρία της συζύγου του, όπως στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, ούτε πήρε θαλασσοδάνειο για τον Κήρυκα Χανίων και έκανε σκανδαλώδη ρύθμιση, αφού για 11 χρόνια δεν είχε αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ".

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση για το δάνειο, ζητώντας εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό. Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει πως οι όροι δανειοδότησης στη συγκεκριμένη περίπτωση προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Ο Π. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, γράφοντας σε δημοσίευσή του στο Facebook ""Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!

Έτσι σε θέλω ευαίσθητο και με γρήγορα αντανακλαστικά να είσαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!!

Όπως ακριβώς έκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανίων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ......(μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια όλα αυτά)!!

Έχεις άγχος ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ....

Υγ έβγαλε η Τράπεζα Αττικής απάντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημέρωσε ο τοποτηρητής σου εκεί ο Διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλάκης που είναι και υπόδικος για αυτά που έκανε στην Αγροτική τράπεζα; ;;;;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ