UBS: Τέρμα η επιχειρηματική δραστηριότητα της Credit Suisse Global Markets

 UBS: Τέρμα η επιχειρηματική δραστηριότητα της Credit Suisse Global Markets

«Στο μέλλον, η UBS θα επικεντρωθεί στην ενοποίηση της δραστηριότητας νέων πελατών μέσω νομικών οντοτήτων της UBS», ανέφερε επιστολή

 

 

Η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τον όγκο των εργασιών νέων αγορών από τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η UBS ενσωματώνει την πρώην ανταγωνίστριά της, ανέφερε η τράπεζα σε επιστολή που απέστειλε στους πελάτες, καθώς η εταιρεία τερματίζει τις συναλλαγές σε παγκόσμιους τίτλους.

Αυξήσεις σε θέσεις ή παρατάσεις λήξης δεν θα είναι πλέον δυνατές για τους πελάτες της Credit Suisse, η οποία εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία περιουσιακών στοιχείων από μετοχές έως νομίσματα.
Οι υπάρχουσες θέσεις θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται και οι ροές προς την Global Wealth Management και την ελβετική τράπεζα παραμένουν ανεπηρέαστες.
«Στο μέλλον, η UBS θα επικεντρωθεί στην ενοποίηση της δραστηριότητας νέων πελατών μέσω νομικών οντοτήτων της UBS», ανέφερε η επιστολή που είδε το Reuters την Τετάρτη.

Η κίνηση είναι ένα περαιτέρω βήμα στο δύσκολο μονοπάτι της UBS για την απορρόφηση του αντιπάλου της στην πρώτη συγχώνευση δύο παγκόσμιων συστηματικά σημαντικών τραπεζών.

Η διατήρηση των υπαρχόντων πελατών της Credit Suisse θα είναι το κλειδί για να μπορέσει ο ελβετικός κολοσσός να πραγματοποιήσει με επιτυχία την ενοποίηση.
Η UBS θα παρουσιάσει τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου την Πέμπτη, τα πρώτα της αποτελέσματα από τότε που ανέλαβε την Credit Suisse στις αρχές του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ