"Γοητευμένος" από την Κέρκυρα ο Χάρης Ηλιάδης της Goldman Sachs

"Γοητευμένος" από την Κέρκυρα ο Χάρης Ηλιάδης της Goldman Sachs

Ένα χρόνο μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων των μεγάλων αστικών κέντρων, Λονδίνου, Παρισιού και Νέας Υόρκης

@@@@@@@@@Ένα χρόνο μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων των μεγάλων αστικών κέντρων, Λονδίνου, Παρισιού και Νέας Υόρκης, μαθαίνω ότι συμπλήρωσε πριν λίγες μέρες ο γνωστός partner & managing director της Goldman Sachs για την Ελλάδα, Χάρης Ηλιάδης. Από τον περσινό Μάρτιο που μοίραζε το χρόνο του μεταξύ άλλων και στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, κατάφερε να διεκδικήσει και να πάρει τις μεγαλύτερες δουλειές, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο τομέα, ο ικανός manager. Όμως οι μέρες της «ανεμελιάς» τελείωσαν, αφού η Goldman Sachs ανοίγει γραφείο στην Αθήνα και ο Χάρης Ηλιάδης, από το Λονδίνο που ήταν η έδρα του για πολλά χρόνια, είναι πλέον αναγκαίο να επιστρέψει στην ενεργό δράση, γεωγραφικά μιλώντας.

&&&&&&&&&&Ετσι, εγκαθίσταται στην Αθήνα, αφού οι δουλειές της Goldman δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής η GS έχει αναλάβει σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, στην Πειραιώς έχει αναλάβει επίσης σύμβουλος για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ την ίδια περίοδο τρέχει τα του Ελλάκτωρα για λογαριασμό του ολλανδικού fund της Reggeborgh Invest. Στον Δημόσιο τομέα η Goldman Sachs είναι, μεταξύ άλλων, σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών για τα Κόκκινα Δάνεια και το σχέδιο Ηρακλής, ενώ έχει εμπλακεί στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ.

Αποποίηση ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ