Euro 2020 - Πρίγκηπας Γουίλιαμ: «Αηδιασμένος από τις ρατσιστικές επιθέσεις»

Euro 2020 - Πρίγκηπας Γουίλιαμ: «Αηδιασμένος από τις ρατσιστικές επιθέσεις»

Να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις στους παίκτες που έχασαν τα πέναλτι, ζήτησε ο πρίγκηπας της Μεγάλης Βρετανίας, Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας, Γουίλιαμ, καταδίκασε έντονα τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν οι Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο για τα χαμένα πέναλτι στον τελικό του Euro 2020, το βράδυ της Κυριακής, που οδήγησαν στην ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία.

«Νιώθω αηδιασμένος από τις ρατσιστικές επιθέσεις που είχαν στόχο παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Γουίλιαμ, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA).

Επιδημιολόγος ΠΟΥ: «Ολέθριο» το θέαμα με τα πλήθη φιλάθλων χωρίς μάσκες στον τελικό του Euro

«Είναι απολύτως απαράδεκτο το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υποστούν αυτήν την αποτρόπαια συμπεριφορά. Πρέπει να σταματήσει τώρα κι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο πρίγκηπας Γουίλιαμ δεν παρέμεινε στο Γουέμπλει για την απονομή του τροπαίου στην Ιταλία, μετά τη λήξη του αγώνα, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραβρεθεί στην τελετή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ