Ελέγξτε μόνοι σας εαν χρωστάτε το χαράτσι της ΔΕΗ μέσω Taxisnet

Ελέγξτε μόνοι σας εαν χρωστάτε το χαράτσι της ΔΕΗ μέσω Taxisnet
Να μπουν στο taxis και να ψάξουν να βρουν μόνοι τους αν χρωστούν ή όχι το ΕΕΤΑ του 2013 καλεί 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων το ΥΠΟΙΚ.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΟΙΚ καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων να εισέλθουν στο Taxisnet και συγκεκριμένα στο πεδίο των οφειλών ώστε να ελέγξουν εάν χρωστούν ή όχι το χαράτσι της ΔΕΗ για το 2013 και σε περίπτωση που χρωστάνε να τυπώσουν την Ταυτότητα Οφειλής ώστε να καταβάλλουν πληρώσουν το «χαράτσι».

Την επιστολή, πέρα από αυτούς που χρωστούν, τη λαμβάνουν, μεταξύ άλλων συνιδιοκτήτες που πλήρωσαν την οφειλή μέσω της ΔΕΗ αλλά βαρύονται επειδή δεν την πλήρωσαν οι υπόλοιποι.

Στα εν λόγω ειδοποιητήρια, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είσπραξης του Ε.Ε.Τ.Α. έτους 2013, μέσω των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ και των λοιπών παροχών, τα ανείσπρακτα υπόλοιπα βεβαιώθηκαν σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1101/2013, όπως ισχύει. Για τη δική σας διευκόλυνση και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δείτε και να τυπώσετε αναλυτικά τα στοιχεία των ακινήτων για τα οποία οφείλετε Ε.Ε.Τ.Α. και την ειδοποίηση με ταυτότητας οφειλής (Τ.Ο.) στο σύνδεσμο hhtp://link.minfin.gr/eidop».