Πλαίσιο: Στις "λευκές συσκευές" με επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ

Πλαίσιο: Στις "λευκές συσκευές" με επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ

Εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας στην Πέτρου Ράλλη, στην περιοχή του Ρέντη

Την είσοδο της εταιρίας «Πλαίσιο» στην αγορά των λευκών ηλεκτρικών συσκευών και την έναρξη της νέας δραστηριότητας σηματοδοτούν τα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας στην Πέτρου Ράλλη, στην περιοχή του Ρέντη, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ 26 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της «Πλαίσιο» Κώστας Γεράρδος, ανέφερε ότι το ύψος της νέας επενδυτικής κίνησης ανέρχεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον Κ. Γεράρδο, χρειάστηκαν πέντε με έξι χρόνια, προκειμένου να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί η διεύρυνση της εταιρείας Πλαίσιο στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές.

Όπως είπε ο Κ. Γεράρδος, το Πλαίσιο διαθέτει πλέον 24 καταστήματα, εκ των οποίων στα πέντε από αυτά, τα οποία είναι τα καταστήματα στην Πέτρου Ράλλη, τη Δάφνη, τη Μεταμόρφωση, την Αγία Παρασκευή και την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και διαδικτυακά στο www.plaisio.gr, ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να βρει, πέραν από τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τα είδη τεχνολογίας και τις λευκές ηλεκτρικές συσκευές. «Αυτά τα πέντε καταστήματα έχουν τη νέα σύνθεση, τεχνολογία, ηλεκτρικά, έξυπνο σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παράλληλα, υλοποιήσαμε και μία πολύ σοβαρή υποδομή. Στήσαμε ένα logistic center 10.000 τ.μ. και δημιουργήσαμε μία νέα Ακαδημία εκπαίδευσης μόνο για τα ηλεκτρικά και, έτσι, οι εργαζόμενοι πέρασαν από βιωματική εκπαίδευση. Θεωρούμε ότι θα δώσουμε μία νέα εμπειρία και έναν ενωμένο κόσμο τεχνολογίας και ηλεκτρικών συσκευών ως έναν νέο τρόπο ζωής» σημείωσε ο Κ. Γεράρδος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι η επόμενη μέρα του Πλαισίου. «Το Πλαίσιο δεν είναι εταιρεία μόνο με προϊόντα τεχνολογίας, αλλά εκπροσωπούμε πλέον έναν μοντέρνο τρόπο ζωής με συσκευές οι οποίες έχουν τεχνολογία, μιλάνε μεταξύ τους και προσφέρουν μία νέα εμπειρία στον καταναλωτή» τόνισε ο Κ. Γεράρδος, επισημαίνοντας ότι το Πλαίσιο μπαίνει σε μία νέα εποχή. «Η εταιρεία είναι συνώνυμη με την τεχνολογία. Στην παρούσα φάση, η μεγάλη κατηγορία που λέγεται ηλεκτρικές συσκευές, η οποία αποτελείται από πολλές υποκατηγορίες, ενσωματώνει μέσα της πάρα πολλές τεχνολογίες και είναι βασικό συστατικό του μέλλοντος ως έξυπνο σπίτι. Δεν μπορείς να έχεις έξυπνο σπίτι που είναι το μέλλον, χωρίς ηλεκτρικές συσκευές» υπογράμμισε ο Κ. Γεράρδος.

«Πιστεύουμε ότι είναι η σωστή συγκυρία να επενδύσουμε και να κάνουμε νέα πράγματα και όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο κύμα» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Πλαισίου.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρείας Πλαίσιο Γιώργος Γεράρδος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε τα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματός μας και την είσοδό μας στον τομέα των προηγμένων ηλεκτρικών συσκευών. Με αυτήν την κίνησή μας, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια του Πλαισίου όχι μόνο ως παρελθόν αξιοπιστίας, αλλά, κυρίως, γιορτάζουμε το νέο αναπτυξιακό μας ξεκίνημα. Τώρα, που επιστρέφουμε στην ανάπτυξη, μπαίνουμε και στα λευκά προϊόντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ