Από το Τρίγωνο των Βερμούδων στο Τρίγωνο των...Δανείων και η εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος

Από το Τρίγωνο των Βερμούδων στο Τρίγωνο των...Δανείων και η εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος

Η κ. Λαζαράκου εκ του ρόλου της δεν εποπτεύει τις τράπεζες για τα δάνεια που δίνουν, σε ποιους και με τι εχέγγυα, αλλά αν τα ενημερωτικά δελτία είναι ακριβή.

Για το Τρίγωνο των Βερμούδων είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει. Αν όχι να σας ενημερώσω ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων, αλλιώς Τρίγωνο του Διαβόλου, είναι μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού, στην οποία λέγεται ότι ένας αριθμός αεροσκαφών και πλοίων έχουν εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και δεν έχουν βρεθεί έως σήμερα. Τώρα τελευταία κυκλοφορούν όλο και πιο έντονα φήμες ότι στην ελληνική αγορά υπάρχει μία περιοχή που λέγεται το Τρίγωνο των Δανείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Epsilon Net: Στο στόχαστρο της Κεφαλαιαγοράς, οι ορκωτοί, η ΕΛΤΕ και το placement της Εθνικής

Οι κακεντρεχείς λένε ότι σε αυτήν την περιοχή έχουν χαθεί αρκετές δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν ως δάνεια και για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει κάτι συγκεκριμένο, μόνον κάποιες αερολογίες. Ωστόσο επειδή αυτές οι φήμες αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται πληροφορίες, καλό θα είναι ο κ. Στουρνάρας που είναι και ο... Επόπτης των Τραπεζών να μας ενημερώσει αν και εφόσον έχουν δοθεί δάνεια, που δεν εμφανίζονται στα ενημερωτικά δελτία αυξήσεων κεφαλαίου, για να εξαγοραστούν συμμετοχές σε τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις. Γιατί η κυρία Λαζαράκου εκ του ρόλου της δεν εποπτεύει τις τράπεζες για τα δάνεια που δίνουν, σε ποιους και με τι εχέγγυα, αλλά αν τα ενημερωτικά δελτία είναι ακριβή. Μένει να φανεί επίσης αν και εφόσον τα ενημερωτικά δελτία ήταν ακριβή!!!

=====================================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ