Λύσεις e-shop από την Εθνική Τράπεζα για τις δικές σας ανάγκες

Λύσεις e-shop από την Εθνική Τράπεζα για τις δικές σας ανάγκες

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Simplify store της Εθνικής Τράπεζας ανοίγει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου σε κάθε επιχείρηση.

 

Πολλές από τις συνήθειες της καθημερινότητάς μας έχουν αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας, στη διάρκεια της οποίας ανακαλύψαμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το διαδίκτυο στις συναλλαγές με το δημόσιο και τις τράπεζες αλλά και στις online αγορές. Πολλές επιχειρήσεις, ωστόσο, βρέθηκαν να αιφνιδιάζονται από τη στροφή των καταναλωτών στις online αγορές και αρκετές εξακολουθούν να αναζητούν έναν οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο για να μπουν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αναντίρρητα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός -ακόμα και αν αύριο εξαφανιστεί με έναν μαγικό τρόπο η απειλή της πανδημίας- ήρθε για να μείνει και η Εθνική Τράπεζα απαντά με δυναμικό και αξιόπιστο τρόπο στις ανάγκες των επιχειρήσεων με ψηφιακές λύσεις.

Η πλατφόρμα e-Simplify store της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί ένα νέο εύχρηστο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να τα διαχειρίζεστε. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, με διευρυμένες λειτουργικότητες, που παρέχουν ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία στις εμπορικές σας συναλλαγές.

Αξιοποιήστε τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και δώστε στην επιχείρησή σας νέες δυνατότητες

Αναλυτικά, η πλατφόρμα e-Simplify Store της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει σύγχρονους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των πωλήσεων σας, όπως να:

  • ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο,
  • έχετε πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων των προϊόντων σας,
  • προσδιορίζετε τους τρόπους αποστολής των παραγγελιών σας,
  • ορίζετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας (Click and Collect),
  • διαχειρίζεστε και τροποποιείτε τις πολιτικές του e-shop σας σχετικά με το απόρρητο, τις επιστροφές, κλπ.
  • προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).

Το εργαλείο δημιουργίας e-shop αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας για την πραγματοποίηση πωλήσεων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις e-commerce μπορείτε επιπλέον:

  • να καλέσετε στο 210 95 03 600
  • να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]
  • να επικοινωνήστε με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Δείτε video με αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ