Έ. Αχτσιόγλου για πληθωρισμό: Αντιμέτωπα με νέο κύμα φτωχοποίησης τα νοικοκυριά

Έ. Αχτσιόγλου για πληθωρισμό: Αντιμέτωπα με νέο κύμα φτωχοποίησης τα νοικοκυριά

Πως σχολίασε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την «εκτίναξη» του πληθωρισμού η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου

Την άμεση λήψη μέτρων για την στήριξη των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητεί η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της για τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ και τα οποία δείχνουν εκτίναξη του πληθωρισμού στο 4,8%.

«Η ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού τον Νοέμβριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΛΣΤΑΤ, καταρρίπτει - και για τον πλέον εύπιστο - το αφήγημα της κυβέρνησης περί ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών» σημειώνει η κ. Αχτσιόγλου, προειδοποιώντας ότι «η όλη πορεία διαρκούς επιδείνωσης του πληθωρισμού προοιωνίζει συνθήκες υλικής στέρησης για μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας».

«Κρούουμε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου: Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, εργαζόμενοι, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις απειλούνται με ένα νέο κύμα φτωχοποίησης» προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ