Δεύτερες σκέψεις Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό

Δεύτερες σκέψεις Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό

Τη διατήρηση του κυβερνητικού σχήματος με τη σημερινή του μορφή φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός.

Ιούλιος, Σεπτέμβριος ή 2022; Τα σχέδια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ενέργεια που πολλοί συνδυάζουν και με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, φαίνεται να περιλαμβάνουν για την ώρα όλες τις εναλλακτικές. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο που προκρίνει τις παρεμβάσεις στο κυβερνητικό σχήμα το 2022, σύμφωνα με όσα αναφέρει στη διαδικτυακή του έκδοση το Πρώτο Θέμα.

Το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος από την αποδοχή της κυβέρνησης στην κοινωνία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει πρόοδο σε πολλούς τομείς, ενώ ένας ανασχηματισμός στον παρόντα χρόνο θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ενόψει της λήψης των πρώτων κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Δεν θα κάνω ανασχηματισμό πριν από τις αρχές του 2022 που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις προηγούμενες αλλαγές», είναι η φράση την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε συνεργάτες του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ