Χρυσόγονος:«Εάν οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή θα αναλάβει το εκλογικό σώμα»

Χρυσόγονος:«Εάν οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή θα αναλάβει το εκλογικό σώμα»
«Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Εναν σαφή υπαινιγμό ότι η κυβέρνηση θα επιλέξει την οδό της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών ή του δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι καλύτερη απ' όσα προβλέπονταν στο περίφημο «email Χαρδούβελη» έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ .

Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι πηγαίνουμε στον λαό, είπε ο κ. Χρυσόγονος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις μετους πιστωτές.

«Έχουμε λαϊκή εντολή για να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή...» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή από τον ελληνικό λαό να βελτιώσει τους όρους της δανειακής σύμβασης.

«Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά» επισήμανε ο Κώστας Χρυσόγονος και συμπλήρωσε: «Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ