Η αποθέωση του fair play από την Ρωσίδα Κασάτκινα στην Ουκρανή αντίπαλο της

Η αποθέωση του fair play από την Ρωσίδα Κασάτκινα στην Ουκρανή αντίπαλο της

Σήμερα υπήρξε μία πολύ όμορφη στιγμή μεταξύ μιας Ουκρανής και μίας Ρωσίδας τενίστριας, που έτυχε να βρεθούν αντιμέτωπες στο τουρνουά του Βερολίνου.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων τενιστών με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει διχογνωμία στον χώρο του τένις. Οι Ουκρανοί τενίστες έχουν ζητήσει την αποβολή των Ρώσων τενιστών, κάτι στο οποίο WTA και ATP είναι αντίθετοι.

Σήμερα όμως (13/6), υπήρξε μία πολύ όμορφη στιγμή μεταξύ μιας Ουκρανής και μίας Ρωσίδας τενίστριας, που έτυχε να βρεθούν αντιμέτωπες στο τουρνουά του Βερολίνου.

Η Ανχελίνα Καλίνινα, στην διάρκεια του αγώνα της με την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα, τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Εδειχνε μάλιστα να πονάει αρκετά, με την Κασάτκινα να κάνει την κίνηση και να πηγαίνει προς το μέρος της. Προτού το κάνει αυτό, πήγε στον πάγκο της και πήγε πάγο τον οποίο είχε μαζί της, για να το βάλει στο πόδι της αντιπάλου της, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες, σε μία κίνηση που καταχειροκροτήθηκε.

H Καλίνινα συνέχισε τον αγώνα, ωστόσο ηττήθηκε τελικά με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-1).

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ