Ρομάν Αμπράμοβιτς: Συζητήσεις για την αγορά τουρκικής ομάδας

Ρομάν Αμπράμοβιτς: Συζητήσεις για την αγορά τουρκικής ομάδας

Στρέφεται στην Τουρκία για επενδύσεις ο Ρώσος Ολιγάρχης, σύμφωνα με το Reuters

Μερικές εβδομάδες μετά την απώλεια της Τσέλσι και ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να σκέφτεται να επενδύσει στην Τουρκία, όπου δεν έχει επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι έτοιμος να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε μια χώρα που του το επιτρέπει καθώς δεν του έχουν επιβληθεί κυρώσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα Fanatik, ο Αμπράμοβιτς έχει ξεκινήσει συνομιλίες για την αγορά της Γκετζέπε.

Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 18η θέση της τουρκικής Super Lig δύο βαθμούς μακριά από την ζώνη σωτηρίας. Αν παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα υποβιβαστεί. Στην Γκετζέπε αγωνίζεται και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γούτας.

Στρέφεται στην Τουρκία για επενδύσεις ο Αμπράμοβιτς λέει το Reuters

«Ο Αμπράμοβιτς και άλλοι πλούσιοι Ρώσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Τουρκία, καθώς επιβάλλονται κυρώσεις παντού αλλού», δήλωσε στο Reuters Τούρκος αξιωματούχος με γνώση του θέματος. «Θέλει να κάνει κάποιες δουλειές εδώ και να αγοράσει κάποια περιουσιακά στοιχεία», είπε.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ήρθε για λίγο στην Κωνσταντινούπολη από το Ισραήλ με το ιδιωτικό του τζετ την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια πέταξε στη Μόσχα, βρίσκεται στα γιοτ που έχουν ελλιμενιστεί στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ