Θετικός στον κορωνοϊο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Είναι πλήρως εμβολιασμένος

Θετικός στον κορωνοϊο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Είναι πλήρως εμβολιασμένος

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον κορονοϊό, στο πλαίσιο διαγνωστικών εξετάσεων, που πραγματοποιούνται στο Φανάρι. Η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή, ενώ εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ