ΣΤΑΣΥ: Δρομολόγηση ενός ακόμη συρμού Γραμμή 1 του Μετρό

 ΣΤΑΣΥ: Δρομολόγηση ενός ακόμη συρμού Γραμμή 1 του Μετρό

Στους άμεσους σχεδιασμούς της ΣΤΑ.ΣΥ. εντάσσεται η προσθήκη στον στόλο της Γραμμής 1 ενός ακόμη συρμού πρώτης γενιάς των γραμμών 2 και 3

 

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του μεταφορικού έργου της Γραμμής 1 του Μετρό "Πειραιάς – Κηφισιά" π με τη δρομολόγηση ενός ακόμη συρμού, προερχόμενου από τις Γραμμές 2 & 3.

Συνολικά πλέον 3 συρμοί πρώτης γενιάς των Γραμμών 2 & 3 κινούνται καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, στη Γραμμή 1 συμπληρωματικά στον υπάρχοντα στόλο.

Ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και δρομολογήθηκε στο δίκτυο Πειραιάς – Κηφισιά ο πρώτος συρμός, μέχρι και τη χθεσινή προσθήκη του τρίτου κατά σειρά συρμού, η συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου και την τήρηση των χρονοαποαστάσεων κρίνεται καθοριστική.
Στους άμεσους σχεδιασμούς της ΣΤΑ.ΣΥ. εντάσσεται η προσθήκη στον στόλο της Γραμμής 1 ενός ακόμη συρμού πρώτης γενιάς των γραμμών 2 και 3, ενώ σε εξέλιξη είναι η Διαγωνιστική διαδικασία του Έργου για την αναβάθμιση 14 συρμών της Γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ