Η Energean στηρίζει στην Δημοτική Κοινότητα και τα σχολεία της Νέας Καρβάλης

 Η Energean στηρίζει στην Δημοτική Κοινότητα και τα σχολεία της Νέας Καρβάλης

 

Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν έπειτα από έρευνα για τις ανάγκες των σχολείων και της Δημοτικής Κοινότητας, και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean

Κοντά στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Καρβάλης καθώς και στα τρία σχολεία της βρίσκεται η Energean με μια σειρά από δωρεές που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες μιας περιοχής που γειτνιάζει με το χερσαίες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης υδρογονανθράκων στον κόλπο της Καβάλας.

Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν έπειτα από έρευνα για τις ανάγκες των σχολείων και της Δημοτικής Κοινότητας, και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean. Σκοπός τους είναι η υποβοήθηση της ψηφιακής μετάβασης στην σχολική μάθηση των μαθητριών και των μαθητών της περιοχής και ο καλλωπισμός των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο Ευάγγελος Λεώβαρις, στέλεχος του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, παρέδωσε:

-Στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Νίκο Καρακεΐσογλου ένα χορτοκοπτικό αυτοκινούμενο θεριστικό μηχάνημα.

-Στην Διευθύντρια του Γυμνασίου, Δήμητρα Καποδίστρια, laptop και tablets.

-Στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Αναστασία Εσιρπέογλου και στις Προϊστάμενες του Νηπιαγωγείου, Γεωργία Ζοπόγλου και Ελευθερία Λασκαρίδου, βιντεοπροβολείς (projectors).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ