ΕΤΑΔ: Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το ακινήτο στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 ΕΤΑΔ: Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το ακινήτο στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού


Σε συνέχεια της προκήρυξης του Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την πώληση ακινήτου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, και λόγω εκπεφρασμένου ενδιαφέροντος από επενδυτές, σας ενημερώνουμε ότι το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού διαμορφώνεται ως εξής:

(i) Έως την Πέμπτη 1 Ιουλίου 12:00 μ.μ., ώρα Ελλάδος, υποβολή αιτήματος απόκτησης πρόσβασης στο εικονικό γραφείο δεδομένων (VDR). Η αίτηση υποβάλλεται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς, στα Γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7, Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος), υπόψη της Επιτροπής Διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι η απόκτηση πρόσβασης στο VDR δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

(ii) Έως την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής. Η υποβολή του Φακέλου γίνεται στα Γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο), υπόψη της Επιτροπής Διαγωνισμού.

(iii) Μετά την αξιολόγηση των Φακέλων συμμετοχής θα ακολουθήσει η δοκιμαστική εικονική δημοπρασία και εν συνεχεία ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός, μεταξύ των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια διαγωνισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ