Διαψεύσεις από τη Χαλυβουργική

Διαψεύσεις από τη Χαλυβουργική

Ανακοίνωση της εταιρείας μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος θα καταβάλει 12 εκατ. για την εθελούσια έξοδο των εργαζομένων.

Η Χαλυβουργική χαρακτηρίζει τις πληροφορίες ως «απολύτως ανυπόστατες και αναληθείς».

«Πρόκειται για κυνική και υποβολιμαία αντιστροφή της πραγματικότητας, η οποία εκπλήττει για το θράσος των εμπνευστών της, αλλά και για την αναλγησία τους μπροστά στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Εταιρείας. Η μόνη αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες οι περιβόητοι «κύκλοι» του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, τους οποίους επικαλείται ως πηγή το δημοσίευμα, έχουν διατυπώσει με κάθε τρόπο ότι αποκλειστική στόχευσή τους είναι η άμεση απόλυση των εργαζομένων και το κλείσιμο της Χαλυβουργικής. Από την πλευρά της η Διοίκηση της Εταιρείας έχει αντιταχθεί σθεναρά και αποδεδειγμένα σε κάθε τέτοιου είδους «λύση» - καρμανιόλα για τους εργαζομένους, καθώς έχει υποβάλει εμπεριστατωμένη εισήγηση για την επαναλειτουργία της Χαλυβουργικής.

Η θέση της αυτή μάλιστα παρουσιάστηκε και στο πλαίσιο της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου 2019. Η βιώσιμη αυτή προοπτική δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από τον ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Ακολούθως, η Διοίκηση προς άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί έχει προ πολλού αντιπροτείνει την εθελούσια έξοδο ως ευεργετικότερη για τους εργαζομένους της επιχείρησης, αλλά και για το ίδιο το όνομα του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, και έχει ενημερώσει εγγράφως τον τελευταίο για τα κεφάλαια που απαιτούνται για τη διαδικασία, τα οποία και αναμένει.

Πλην, όμως, οι «κύκλοι» του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου έχουν κωφεύσει μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζουμε στους «κύκλους» του ιδιοκτήτη της Χαλυβουργικής Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της οι εργαζόμενοι της επιχείρησης παραμένουν απλήρωτοι σήμερα επί δύο ολόκληρους μήνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ