Astir Palace: Πρεμιέρα σήμερα για τα ξενοδοχεία Αρίων και Ναυσικά

Astir Palace: Πρεμιέρα σήμερα για τα ξενοδοχεία Αρίων και Ναυσικά

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens όπως είναι η νέα επωνυμία του ξενοδοχείου άνοιξε τις πόρτες του μετά από δυόμιση χρόνια εργασιών

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση χρόνια από την 11η Νοεμβρίου 2016 οπότε και οι πόρτες του Astir Palace έκλειναν για το κοινό και άνοιγαν αποκλειστικά για τα κατασκευαστικά συνεργεία. Σήμερα το συγκρότημα άνοιξε ξανά τις πόρτες του ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για να υποδεχτεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

“Είναι μια μέρα ορόσημο για πολλούς λόγους, καθώς καλωσορίζουμε τους πρώτους μας επισκέπτες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens” λέει ο Γενικός ΔιευθυντήςSam Ioannidis, ένας βετεράνος της Four Seasons εδώ και 27 χρόνια, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας 700 προσεκτικά επιλεγμένων και άρτια εκπαιδευμένων στελεχών.

“Τόσοι πολλοί από τους ανθρώπους μας είναι ντόπιοι ή Έλληνες της διασποράς που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από όλο τον κόσμο, ή άνθρωποι που αγαπούν βαθιά την ελληνική κουλτούρα και τελικά βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν εδώ. Αυτή η κληρονομιά μας κινητοποιεί να μοιραστούμε το πάθος μας για τη χώρα με τους καλεσμένους μας – είτε είναι η πρώτη τους φορά στην Ελλάδα είτε επιστρέφουν σε αυτή, υποσχόμαστε να παρέχουμε μια εμπειρία που μόνο η Four Seasons μπορεί να προσφέρει” σημειώνει ο κ. Ιωαννίδης.

Σε λειτουργία έχουν τεθεί τα ξενοδοχεία “Αρίων” και “Ναυσικά” όπως και οι 61 καμπάνες του “Four Seasons Astir Palace Hotel Athens”.

Το ξενοδοχείο Ναυσικά διαθέτει 132 δωμάτια από τα οποία 22 σουίτες, με τους εσωτερικούς χώρους του και την πισίνα να έχουν πλήρως ανακαινιστεί, ενώ έχει δημιουργηθεί bar-restaurant 140 θέσεων δίπλα στη πισίνα. Για τη χαμηλή τουριστική περίοδο, το μικρότερο δωμάτιο, επιφάνειας 44 τ.μ., κοστίζει περίπου 500 ευρώ, ανά διανυκτέρευση, με το τίμημα για την ambassador suite των 220 τ.μ. να εκτοξεύεται σε 10,785 ευρώ.

Το Αρίων αποτελείται από 101 δωμάτια, εκ των οποίων 20 σουίτες. Κατασκευάστηκαν συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, αναβαθμίστηκαν, πλήρως, οι εσωτερικοί χώροι, ο χώρος της πισίνας και οι εξωτερικοί χώροι, ενώ δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις Spa διεθνών προδιαγραφών. Για τη χαμηλή τουριστική περίοδο, η τιμή ανά διανυκτέρευση για ένα δωμάτιο 40 τ.μ. με θέα πράσινο ξεκινάει από 365 ευρώ και αυξάνεται σε 440 ευρώ και περίπου 700 ευρώ για δωμάτιο με θέα θάλασσα και για μία junior σουίτα, αντίστοιχα. Ωστόσο, το κόστος πολλαπλασιάζεται σε περίπου 18.800 ευρώ, ανά διανυκτέρευση, για τη riviera suite επιφάνειας 450 τ.μ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ