Νέες επενδύσεις σχεδιάζει η DHL Hellas

Νέες επενδύσεις σχεδιάζει η DHL Hellas

Νέες επενδύσεις σχεδιάζει πυρετωδώς η DHL Hellas με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη παραδοχή των προϊόντων που διακινεί.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας οι επενδύσεις μεταξύ άλλων αφορούν στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, για παράδειγμα ογκομετρικές ζυγαριές με μικροπομπούς, καθώς και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών τρόπων παράδοσης, όπως η εγκατάσταση θυρίδων αυτόματης παραλαβής σε περισσότερα σημεία της χώρας.

Παράλληλα, εξετάζεται η προσθήκη δρομολογίων τις απογευματινές και βραδινές ώρες αλλά και η σύναψη συνεργασιών για την αύξηση των σημείων παραλαβής, στα πρότυπα της συμφωνίας με τα πρατήρια της Shell, ενώ δρομολογείται η αναβάθμιση της παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας όλο και περισσότερα έσοδα στα ταμεία της εταιρείας.

Η DHL Express στην Ελλάδα διακινεί περί τα τρία εκατ. αποστολές (περίπου 22,7 εκατ. κιλά) ετησίως, διαθέτει 170 οχήματα και τρία αεροσκάφη, ενώ απασχολεί 500 εργαζόμενους. Σήμερα λειτουργεί 42 σημεία εξυπηρέτησης μαζί με τις αυτόματες θυρίδες παραλαβής δεμάτων που διαθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ