Ιρλανδοί πράκτορες βάζουν στο στόχαστρο την Intralot

Ιρλανδοί πράκτορες βάζουν στο στόχαστρο την Intralot
Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται για την Ιντραλότ στην Ιρλανδία όπου έχει αναλάβει για 10 έτη

από τις αρχές του 2014 ως τεχνολογικός πάροχος από την Premier Lotteries Ireland Limited (PLI), την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων συστημάτων και τερματικών της Λοταρίας της Ιρλανδίας.
Το δίκτυο λιανικής της Premier υποβάλλει συνεχώς παράπονα για συνεχείς διακοπές της λειτουργίας των συστημάτων που έχει εγκαταστήσει η ελληνική εταιρία αλλά και βασικές αδυναμίες των μηχανημάτων που έχουν εγκατασταθεί στα πρακτορεία όπως η ανάγνωση του barcode και η λειτουργία των αυτόματων συστημάτων πώλησης. Μάλιστα ζήτησαν την παρέμβαση της Επιτροπή ελέγχου τυχερών παιγνιδιών της Ιρλανδίας όπως αναφέρει η εφημερίδα Irish Times.
Η Ένωση των πρακτόρων της Ιρλανδίας ισχυρίζεται ότι μετά την εγκατάσταση των νέων συστημάτων το 73% των μελών της δήλωσαν πτώση τζίρου και το 72% δήλωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα από τα νέα συστήματα που έχουν εγκατασταθεί. Από την άλλη πλευρά η Premier αναφέρει ότι υπάρχει ζήτημα εξοικείωσης των χρηστών με τα νέα προγράμματα και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνο να επιλυθούν τα ζητήματα που ανέκυψαν από την αλλαγή των συστημάτων τα οποία θεωρεί εύλογα. Χαρακτηρίζει μάλιστα τη λειτουργία των νέων συστημάτων πολύ αποτελεσματική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιντραλότ κέρδισε τη μάχη της εισόδου στην Ιρλανδία όπου τα συστήματα της λοταρίας λειτουργούσε προηγουμένως η Gtech.
NIK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ