Τζόκερ: «Φρενίτιδα» για την αποψινή κλήρωση με το ποσό ρεκόρ των 11,8 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: «Φρενίτιδα» για την αποψινή κλήρωση με το ποσό ρεκόρ των 11,8 εκατ. ευρώ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακποτ της πενταετίας, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ.

Με καταιγιστικό ρυθμό συνεχίζεται η κατάθεση δελτίων Τζόκερ σε όλη τη χώρα, ενόψει της αποψινής μεγάλης κλήρωσης για το ποσό ρεκόρ των 11.800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ΟΠΑΠ, το μεγαλύτερο τζακποτ της πενταετίας έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο κοινό που σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr. Η τελευταία φορά που μοίρασε το Τζόκερ μεγαλύτερο ποσό, ήταν το 2017 όταν το έπαθλο είχε ξεπεράσει τα 16 εκατ. ευρώ.

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Τζόκερ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Η μεγάλη κλήρωση για τα 11,8 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, τη σελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook, το tzoker.gr και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ App .

Ο ΟΠΑΠ σημειώνει ότι στην προηγούμενη κλήρωση του Τζόκερ, ένας τυχερός που κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Μαρούσι, κέρδισε 208.681,59 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού.

Ο τυχερός παίκτης έπαιξε ένα δελτίο με έξι στήλες που κόστισε μόλις 3 ευρώ. H τελευταία φορά που το Τζόκερ μοίρασε τόσο μεγάλο ποσό στη δεύτερη κατηγορία ήταν τον Ιούλιο του 2021, όταν ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 219.573,78 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ