Τζόκερ: Μοιράζει ποσό ρεκόρ άνω των 10 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Τζόκερ: Μοιράζει ποσό ρεκόρ άνω των 10 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Μέχρι ποια ώρα μπορούν οι παίκτες να καταθέσουν τα δελτία.

 

Στο ρυθμό του Τζόκερ κινείται όλη η χώρα, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, για το μεγαλύτερο τζάκποτ της τελευταίας διετίας, γεγονός που έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κλήρωση της Κυριακής συμπληρώθηκαν περισσότερες από 11 εκατομμύρια στήλες.

Σύμφωνα με ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ, «από χθες η κίνηση στο κατάστημά μας έχει αυξηθεί κατακόρυφα κι όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης θα αυξάνεται περισσότερο. Πραγματικά δεν προλαβαίνω να ρίχνω δελτία! Πρόκειται για το 18ο συνεχόμενο τζακποτ του Τζόκερ και το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί το μεγαλύτερο έπαθλο από τον Ιούνιο του 2020, όταν και είχε μοιράσει πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Επικρατεί μια τρέλα. Από το 2014 που λειτουργεί το κατάστημα δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Η συμμετοχή του κοινού στο παιχνίδι είναι πρωτοφανής».

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο έπαθλο του Τζόκερ των τελευταίων ετών μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Η μεγάλη κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouΤube, τη σελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook, το tzoker.gr και την εφαρμογή Τζόκερ App.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ