Ελεύθερος με «βραχιολάκι» ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα

Ελεύθερος με «βραχιολάκι» ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα

Με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν και έπειτα από νεότερη κατάθεση της καταγγέλλουσας, ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση, αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 48χρονου.

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο 48χρονος που είχε προφυλακιστεί στις αρχές Ιουνίου με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα, αφού έγινε δεκτή η αίτηση του για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους 48χρονου, Πέτρο Πανταζή και Βαγγέλη Καντούνη, ο ανακριτής προχώρησε στην αντικατάσταση της κράτησης του έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του και πλέον ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι».

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος είχε προφυλακιστεί στις αρχές Ιουνίου με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα. Κατά τους συνηγόρους του «το άνοιγμα των καμερών στο σημείο της καταγγελλόμενης αρπαγής, που αποτελούσε εξ αρχής αίτημα του κατηγορουμένου, δείχνει πως:

α)το αυτοκίνητό του δεν ακολουθεί την καταγγέλλουσα, όπως αυτή ισχυρίστηκε,

β) σε κανένα σημείο του βιντεοληπτικού υλικού δεν εμφανίζεται ο εντολέας μας να ακολουθεί την καταγγέλλουσα και να της μιλάει, όπως αυτή ισχυρίστηκε , και

γ) αντιθέτως, επιβεβαιώνεται ότι άλλο αυτοκίνητο, ιδίου χρώματος με το όχημα του εντολέα μας, ευρίσκεται στο ίδιο σημείο, όπως εξαρχής φώναζε ο εντολέας μας !».

Με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν και έπειτα από νεότερη κατάθεση της καταγγέλλουσας, ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση, αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 48χρονου. «Ήμαστε σίγουροι, ότι και το Δικαστικό Συμβούλιο, στο οποίο θα διαβιβασθεί η δικογραφία προς ουσιαστική κρίση, θα αποφασίσει ότι η δικαστική πλάνη που βίωσε ο Π.Κ., θα τερματιστεί οριστικά» δηλώνουν οι δικηγόροι του.

Ο κατηγορούμενος που είχε απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής είχε αρνηθεί όσα του καταλογίζονται, πως δηλαδή επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 13χρονη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ