Σοκ στη Ραφήνα: 13χρονη κατάφερε να ξεφύγει από 45χρονο που επιχείρησε να την απαγάγει

Σοκ στη Ραφήνα: 13χρονη κατάφερε να ξεφύγει από 45χρονο που επιχείρησε να την απαγάγει

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν στη Λεωφόρο Μαραθώνος τον 45χρονο λίγο μετά την απόπειρα του να «αρπάξει» την ανήλικη μαθήτρια

Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες της 13χρονης να ξεφύγει από τον 45χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να την αρπάξει, σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας. Το περιστατικό, που συνέβη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής και έγινε γνωστό χθες (Κυριακή 30/5), έχει προκαλέσει σοκ και μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο 45χρονος φαίνεται πως ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον για 1,5 χιλιόμετρο την ανήλικη, η οποία είχε βγει για βόλτα με το ποδήλατό της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας πίεζε την 13χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του, λέγοντάς της ότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί μόνη τέτοια ώρα και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα φορτικός και με περισσό θράσος, απαίτησε η ανήλικη να μπει μέσα στο αμάξι του. Ακολουθούσε το κορίτσι από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της Ραφήνας μέχρι το λιμάνι και την οδό Νηρέως- Πρωτέως.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη... για δεύτερη φορά

Η 13χρονη τρομαγμένη έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια, ενώ κινούμενη έξυπνα, μέσω κεντρικών δρόμων όπου υπάρχει κόσμος, κατάφερε να ξεφύγει και να σωθεί. Οι περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της κινητοποιήθηκαν και κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να συλληφθεί στη Λεωφόρο Μαραθώνος και να οδηγηθεί στο ΑΤ Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για απάτες.

Αυτό που επίσης ανησυχεί τις αρχές, είναι ότι μέσα στο όχημά του εντοπίστηκαν χάπια βαλεριάνας και εκτιμάται ότι εάν είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο όχημά του την ανήλικη, ενδεχομένως να της είχε χορηγήσει τα συγκεκριμένα χάπια. Στην κατ' οίκον έρευνα βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ έχει κατασχεθεί το lapotop και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανόν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 45χρονου, προκειμένου να εξακριβωθεί, εάν έχει αποπειραθεί και στο παρελθόν να προβεί σε ανάλογες πράξεις.

*Φωτο αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ