Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει 13χρονη στην Ραφήνα (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει 13χρονη στην Ραφήνα (ΦΩΤΟ)

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστώσει εάν έχει παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλα ανήλικα.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 48χρονου που κατηγορείται ότι 27 Μαΐου, επιχείρησε να απαγάγει ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ραφήνα. Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες της μητέρας της 13χρονης, ο άνδρας αυτός είχε επιχειρήσει να την αρπάξει και έναν μήνα νωρίτερα!

Ραφήνα - Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης: Είχε επιχειρήσει και παλιότερα να απαγάγει την κόρη μου


Ο 48χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα είναι ο Παντελής Καλλας του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθείς στις 29-3-1973 στην Αθήνα.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στη διερεύνηση για το αν ο 48χρονος κατηγορούμενος έχει παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλα ανήλικα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο άνδρας που επιχείρησε να απαγάγει 13χρονη (Update)

Το χρονικό της απόπειρας αρπαγής

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να παρενοχλεί λεκτικά την 13χρονη η οποία προσπάθησε να τον αποφύγει. Ωστόσο εκείνος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ακολούθησε, σταμάτησε το ΙΧ του δίπλα της και επιχείρησε δια τη βίας να την βάλει σε αυτό. Όπως ήταν φυσικό το κορίτσι άρχισε να φωνάζει και στο σημείο έφτασαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο 48χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Σοκ στη Ραφήνα: 13χρονη κατάφερε να ξεφύγει από 45χρονο που επιχείρησε να την απαγάγει

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια. Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ