Ραφήνα - Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης: Είχε επιχειρήσει και παλιότερα να απαγάγει την κόρη μου

Ραφήνα - Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης: Είχε επιχειρήσει και παλιότερα να απαγάγει την κόρη μου

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 48χρονος για να απολογηθεί

Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, πέρασε ο 48χρονος προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για την κατηγορία σε βάρος του ότι επιχείρησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα, ενώ έκανε ποδήλατο, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να παρενοχλεί λεκτικά την 13χρονη η οποία προσπάθησε να τον αποφύγει. Ωστόσο εκείνος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ακολούθησε, σταμάτησε το ΙΧ του δίπλα της και επιχείρησε δια τη βίας να την βάλει σε αυτό. Όπως ήταν φυσικό το κορίτσι άρχισε να φωνάζει και στο σημείο έφτασαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο 48χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Σοκ στη Ραφήνα: 13χρονη κατάφερε να ξεφύγει από 45χρονο που επιχείρησε να την απαγάγει

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια. Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.


Μητέρα 13χρονης: Είχε επιχειρήσει και πριν ένα μήνα να «αρπάξει» την κόρη μου

Στην κάμερα του ALPHA μίλησε η μητέρα του κοριτσιού που προσπάθησε να αρπάξει o 48χρονος την Παρασκευή στην Ραφήνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η μητέρα αναφέρει ότι πριν περίπου ένα μήνα είχε προσπαθήσει πάλι ο συγκεκριμένος να βάλει μέσα στο αυτοκίνητο την κόρη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ