Η Attica Bank στηρίζει δυναμικά το πρόγραμμα στέγασης νέων «Σπίτι μου»

Η Attica Bank στηρίζει δυναμικά το πρόγραμμα στέγασης νέων «Σπίτι μου»

H Attica Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα «Σπίτι μου», το οποίο δίνει την δυνατότητα σε νέα άτομα ή ζευγάρια ηλικίας 25 έως 39 ετών να αποκτήσουν την πρώτη κατοικία τους, μέσω χαμηλότοκου ή άτοκου στεγαστικού δανείου.

Μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής του Υπουργείου Εργασίας, το 75% του δανείου χρηματοδοτείται άτοκα από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (Ε.Α.Τ.), η Attica Bank προσφέρει το συγκεκριμένο στεγαστικό δάνειο με ανταγωνιστικό επιτόκιο, άμεση κι ευέλικτη εξυπηρέτηση από το δίκτυο καταστημάτων της χωρίς ραντεβού, με πολύ γρήγορη επεξεργασία του σχετικού αιτήματος και μια σειρά μοναδικών προνομίων.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να αποκτήσουν ιδιόκτητη κατοικία, καταβάλλοντας μια ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για το στεγαστικό τους, καθώς το 75% του δανείου χρηματοδοτείται άτοκα. Το 25% του δανείου παρέχεται από την Τράπεζα με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο, ενώ σε περίπτωση δικαιούχων με τρία ή περισσότερα παιδιά το σύνολο του δανείου παρέχεται άτοκα. Οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν τα οφέλη του τρίτεκνου ή πολύτεκνου και μετά την αρχική λήψη του δανείου, εφόσον θα πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» βοηθάει τους νέους να αποκτήσουν την δική τους κατοικία, απαντώντας ουσιαστικά στα αυξημένα επιτόκια που είναι αποτέλεσμα της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας και αφορά σε δάνεια έως €200.000 με διάρκεια έως 30 έτη. Την ίδια στιγμή στα κριτήρια εντάσσονται κατοικίες που έχουν αναγερθεί τουλάχιστον πριν 15 έτη και είναι επιφάνειας έως 150 τ.μ.

Η Attica Bank στηρίζει το πρωτοποριακό - χρηματοδοτούμενο από την πολιτεία - πρόγραμμα «Σπίτι μου» και μέσω αυτού τη νέα γενιά, ώστε να αποκτήσει το δικό της σπίτι, όπως το έχει ονειρευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ