Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: «Δεν θα σας σώσει η υποστήριξη από ΗΠΑ και Ευρώπη»

Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: «Δεν θα σας σώσει η υποστήριξη από ΗΠΑ και Ευρώπη»

Για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε στην Ελλάδα με νέες προκλητικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος του.

«Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη θα σας σώσει; Δεν θα σας σώσει. Απλώς θα κάνετε πατινάζ, δεν θα κάνετε τίποτα άλλο» δήλωσε ειρωνικά ο Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στην Ελλάδα.

«Τα όπλα που συγκεντρώνονται στη ''δυτική Θράκη'' δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς, η δύναμή μας είναι πολύ πέρα ​​από αυτά» ανέφερε μεταξύ άλλων, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Eπαναλαμβάνοντας τις αβάσιμες αιτιάσεις κατά της Ελλάδας στο μεταναστευτικό υποστήριξε παράλληλα πως «η Τουρκία δεν θέλει το Αιγαίο και η Μεσόγειος να μολυνθούν με ανθρώπινο αίμα, δάκρυα και εχθρότητα». «Θέλουμε ειρήνη και ηρεμία με όλη μας την καρδιά» ισχυρίστηκε.

Εμμένοντας επιπλέον στους ισχυρισμούς περί δήθεν εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο δήλωσε πως αναμένει από όλες τις γειτονικές χώρες, ειδικά την Ελλάδα - όπως υποστήριξε - «να λάβουν μέτρα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων που αποτελούν απειλή για την ειρήνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ