ΣΥΡΙΖΑ για Τατόι: Ο κ. Μητσοτάκης να ενεργεί ως πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ

ΣΥΡΙΖΑ για Τατόι: Ο κ. Μητσοτάκης να ενεργεί ως πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σκωτία.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Σκωτία, προκειμένου να ξεναγηθεί στο Dumfries House με σκοπό να πάρει ιδέες για την αξιοποίηση των πρώην βασιλικών κτημάτων στο Τατόι.

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Συνιστά δε μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειας του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στη Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση… βασιλικών κτημάτων», συνεχίζει και τονίζει:

«Το Τατόι αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού που πλήρωσε γι’ αυτό τον λόγο αδρά αποζημίωση στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία -ως γνωστόν- είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ελλάδας».

«Το νέο “unfair” της οικογένειας Μητσοτάκη δεν θα μείνει αναπάντητο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όποτε τολμήσει να στήσει κάλπες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ