Φ. Γεννηματά: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς

Φ. Γεννηματά: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς

Tην υποστήριξη του Κινήματος Αλλαγής προς τους εργαζομένους της Τράπεζας Πειραιώς, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, σε συνάντηση που είχε λίγο πριν το μεσημέρι με τον Σύλλογο των εργαζομένων στη Τράπεζα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι «ενέργειες καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων από την Διοίκηση της Τράπεζας», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι αρμόδιοι βουλευτές, Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Μουλκιώτης.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε, ότι «η σημερινή Διοίκηση προωθεί τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την χαριστική παράδοση της Τράπεζας στους εκλεκτούς της, μετά το σκάνδαλο που κόστισε 2,36 δισ. ευρώ στη δημόσια περιουσία κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς». Πρόσθεσε δε, ότι το ζήτημα αυτό για το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει κλείσει.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «η Διοίκηση εκμεταλλεύεται την υποβάθμιση του ΣΕΠΕ και την απουσία ελέγχων και επιχειρεί να εξαναγκάσει εργαζόμενους σε αποχώρηση και μεθοδεύει την καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων».

Κατέληξε με την αναφορά ότι το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις έπραξε και θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ