Προανακριτική - Καλογρίτσας: Ήμουν «μπροστινός» στις μετοχές του Νίκου Παππά

Προανακριτική - Καλογρίτσας: Ήμουν «μπροστινός» στις μετοχές του Νίκου Παππά

Συνεχίζεται η κατάθεση Καλογρίτσα στην Προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες - «Ψευδομάρτυρα» τον χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για ύπαρξη επιπρόσθετων sms και εγγράφου που επιβεβαιώνουν – όπως υποστηρίζει – τους ισχυρισμούς του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Νίκου Παππά στη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού- έμμεσης προβολής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Χρήστος Καλογρίτσας κατά την έναρξη του τρίτου μέρους της κατάθεσής του στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού.

O Χρήστος Καλογρίτσας, ισχυρίστηκε πως στο sms αποτυπώνονταν η γραπτή εντολή που του έστειλε ο τότε υπουργός, προκειμένου να συναντήσει τον υπεύθυνο λογιστηρίου της CCC Αντώνη Λιανό. Μάλιστα ο μάρτυρας επικαλέστηκε και «ένα χαρτί» στο οποίο περιγράφεται το «μοίρασμα των ποσοστών» του καναλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογρίτσας σε Προανακριτική: Μου ζήτησε ο Παππάς να είμαι «μπροστινός» σε κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Καλογρίτσας, φέρεται να είπε ότι “Είχα τις μετοχές τους. Τις μετοχές του Νίκου Παππά. Ήμουν μπροστινός. Θυμάμαι ένα χαρτί σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού.

Είδε (ο Παππάς) όλους τους επιχειρηματίες με τον ίδιο τρόπο. Άρα σημαίνει πως κοιμόταν και στα σπίτια όλων αυτών. Έτσι έκανε σε μένα”.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως: “Ο διακαής πόθος του ψευδομάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα να μην επιστρέψει τα τρία εκατ. ευρώ και να πολιτικοποιήσει μια καθαρά ιδιωτική διαφορά δεν κρύφτηκε ούτε στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής. Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ομολογία του”. Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 6 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ