Γ. Μασούτης (ΚΕΕΕ) από 86η ΔΕΘ: Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα οικονομία και επιχειρήσεις

Γ. Μασούτης (ΚΕΕΕ) από 86η ΔΕΘ: Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα οικονομία και επιχειρήσεις

Μήνυμα αισιοδοξίας παρουσία υπουργών και εκατοντάδων εκθετών έστειλε από τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΕΕ στην 86η ΔΕΘ ο πρόεδρός της Γιάννης Μασούτης.

Με πλήθος εκθετών και στελεχών της αγοράς, προέδρων και εκπροσώπων επιμελητηρίων από όλη τη χώρα, επισκεπτών, καθώς επίσης και εκπροσώπων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπουργών και βουλευτών, εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η επιμελητηριακή κοινότητα είχε ισχυρή παρουσία στα περίπτερα 2 και 3 της φετινής Δ.Ε.Θ., καθώς συμμετείχαν 343 επιχειρήσεις από 46 επιμελητήρια όλης της χώρας.

Την κορδέλα του περιπτέρου έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Γιάννης Μασούτης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, ενώ παρόντες ήταν και ο βουλευτής Σερρών, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, με το γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Μασούτης, αναφέρθηκε στη σημασία της συγκροτημένης παρουσίας της ΚΕΕΕ, κάθε χρόνο, στη Δ.Ε.Θ., ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον επιμελητηριακό θεσμό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μασούτης στην ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα τόσο ως οικονομία όσο και οι επιχειρήσεις.

Αμέσως μετά, το περίπτερο επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνομίλησε με τους προέδρους των Επιμελητηρίων και το προεδρείο της ΚΕΕΕ, καθώς επίσης και με εκθέτες - επιχειρηματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ