Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εμφανίστηκε κουτσαίνοντας στην παρέλαση

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εμφανίστηκε κουτσαίνοντας στην παρέλαση

Η εικόνα του Ρώσου προέδρου στην παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» πυροδότησε νέες φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, καθώς εμφανίστηκε να κουτσαίνει

Ημέρα της Νίκης σήμερα στη Ρωσία και ο Βλαντίμιρ Πούτιν επέβλεψε την ετήσια στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία. Ωστόσο, η εικόνα του πυροδότησε νέες φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, καθώς εμφανίστηκε να κουτσαίνει.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέβλεψε την ετήσια στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης έναντι της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανεβαίνοντας στο βήμα για να απευθύνει την καθιερωμένη ομιλία του, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” της Μόσχας στην Ουκρανία θα έχει αποτέλεσμα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS. Επίσης, φέρεται να δήλωσε πως “όλα τα σχέδια υλοποιούνται. Θα υπάρξει αποτέλεσμα –γι’ αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία”.

Ωστόσο, σε αρκετά σημεία της σημερινής του εμφάνισης έδειχνε ότι η υγεία του φθίνει. Καθόταν με κουβέρτα στα πόδια, ενώ κατεβαίνοντας από το βήμα, αφού απηύθυνε την ομιλία του έμοιαζε να κουτσαίνει. Ιδίως τη στιγμή που περπάτησε προς το Άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη για να καταθέσει στεφάνι, έδειχνε να δυσκολεύεται και να κρύβει το γεγονός ότι κουτσαίνει.

Και μπορεί να ήταν μια απλή σύμπτωση, ωστόσο, η εικόνα αυτή μαζί με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει νέο γύρο φημών για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ