Φορολοταρία: Δείτε αν είστε ένας από τους 1.000 νικητές

Φορολοταρία: Δείτε αν είστε ένας από τους 1.000 νικητές

Ολοκληρώθηκε η 14η Δημόσια Κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και ανέδειξε τους 1000 τυχερούς που κερδίζουν από 1000 ευρώ, τα οποία είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

 

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Φεβρουάριο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τους τυχερούς μέσα απο την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS.

Ειδικότερα για όσους προνόησαν να μάθουν ποιους λαχνούς κατέχουν μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα τους νικητές επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και επιλέγοντας το «Δημόσιες Κληρώσεις».

Η λίστα των τυχερών λαχνών


Διαφορετικά, σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ