Γ. Μασούτης (ΚΕΕΕ) για εκλογές: Οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια σταθερή κυβέρνηση

Γ. Μασούτης (ΚΕΕΕ) για εκλογές: Οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια σταθερή κυβέρνηση

Την προκήρυξη των εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ζητώντας σταθερότητα και μία κυβέρνηση φιλική προς το επιχειρείν.

«Αυτό που εμείς ως επιχειρηματική κοινότητα ζητάμε είναι να μη μπει η χώρα και η οικονομία σε μία παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας. Ζητάμε να προχωρήσουν γρήγορα οι πολιτικές διεργασίες και να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό μία σταθερή κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση φιλική προς το επιχειρείν. Μία κυβέρνηση που θα εγγυηθεί ότι οι βασικές δεσμεύσεις της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής θα συνεχίσουν να υλοποιούνται απρόσκοπτα. Θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, χωρίς καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Δεν πρέπει να χαθεί η οικονομική συγκυρία», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης.

«Οι επιχειρήσεις έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ηγηθούν στην προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία. Χρειάζονται και δικαιούνται σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον, στο οποίο να μπορούν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ