Η Eurolife FFH στρατηγικός συνεργάτης του TEDxPanteionUniversity

Η Eurolife FFH στρατηγικός συνεργάτης του TEDxPanteionUniversity

H Eurolife FFH «εξερεύνησε» μαζί με το TEDxPanteionUniversity την έννοια της Χρυσής Τομής

Με την υποστήριξη της Eurolife FFH πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το 6ο TEDxPanteionUniversity στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, για αυτό και επέλεξε να υποστηρίξει το TEDxPanteionUniversity ως στρατηγικός συνεργάτης της διοργάνωσης. Η φετινή θεματολογία ήταν το «Happy Medium», ή αλλιώς η «Χρυσή Τομή», η έννοια που αντικατοπτρίζει την ισορροπία, την ιδανική κατάσταση ανάμεσα σε δύο άκρα αντίθετα. H Eurolife FFH «εξερεύνησε» μαζί με το TEDxPanteionUniversity την έννοια της Χρυσής Τομής, και μετέδωσε έτσι ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στο να ζει ο καθένας από εμάς τη ζωή που επιθυμεί, μια ζωή που θα συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασφάλεια και τη σιγουριά, με το θάρρος να προσπαθούμε ώστε να καταφέρνουμε περισσότερα καθημερινά.

Το TEDxPanteionUniversity αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων των διαφόρων τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι ένα μη κερδοσκοπικό project που στόχο έχει τη διάδοση καινοτόμων ιδεών μέσω της συμμετοχής των φοιτητών. Το φετινό συνέδριο, που γέμισε το αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, έδωσε το βήμα σε ομιλητές από διάφορους κλάδους να αναδείξουν τις πολλές προεκτάσεις που μπορεί να πάρει η έννοια της “Χρυσής Τομής” και να αναπτύξουν τη δική τους σκοπιά πάνω στο ζήτημα.

Οι ομιλητές που μοιράστηκαν τη φετινή σκηνή του TEDxPanteionUniversity ήταν ο καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης Σπύρος Μοσχονάς, η προφορική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, η CEO της ΚΟΝΒΑ Γιάννα Τζίκα, , η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, η career coach Χριστίνα Δημητριάδου, οι ηθοποιοί Γιώργος Μακρής και Μιχάλης Οικονόμου, και ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής. Μεταξύ των ομιλιών πραγματοποιήθηκαν informative workshops από τους οργανισμούς My CheckPoint, Edmundo, H3RS και WillYouMarrowMe, πάνω σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν. Ακόμη, την εκδήλωση πλαισίωσαν μοναδικά performances από το κωμικό δίδυμο “ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ”, το συγκρότημα YAMA και την χορεύτρια Νεφέλη Θεοδότου. Ένας διαγωνισμός χάρισε σε 15 τυχερούς μοναδικά δώρα τεχνολογίας, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών, ακολούθησε after party με μουσική και διασκέδαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ