Αποκτά νέο μεγάλο ανταγωνισμό το skroutz μέχρι τέλη Απριλίου

Αποκτά νέο μεγάλο ανταγωνισμό το skroutz μέχρι τέλη Απριλίου

Νέος παίκτης στο e-commerce βάζει δύσκολα στο skroutz. Έως τέλη Απριλίου αναμένεται να λειτουργήσει στην Ελλάδα η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Shopflix.

Στόχος της είναι να καταστεί ένα οργανωμένο market place. Η εταιρεία που αναπτύσσει την πλατφόρμα είναι η Wellcomm, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο τελευταίο μίλι (last mile), δηλαδή στην γρήγορη παράδοση και εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Πληροφορίες του BnB Daily αναφέρουν πως, ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες συμφωνίες με εταιρείες που θα συμμετέχουν στην προσπάθεια.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Η ανάπτυξη του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας οδηγεί μεγάλους όμιλος να θέλουν να επενδύσουν στον εν λόγω κλάδο. Όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς, το ηλεκτρονικό εμπόριο μετά την πανδημική κρίση, βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Μπορεί, όχι τόσο μεγάλη, όσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση καταγράφεται άνοδος της χρήσης του online σε ετήσια βάση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, το νέο marketplace πρόκειται να είναι στην ουσία μια εκσυγχρονισμένη συνέχεια του skroutz, καθώς οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν μέσα από μια ευρεία γκάμα, διάφορα προϊόντα: από κινητά, είδη τεχνολογίας, εξοπλισμό έως και έπιπλα. πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ