ΕΒΕΘ: Ζητά χρηματοδότηση του μηχανισμού διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας

 ΕΒΕΘ: Ζητά χρηματοδότηση του μηχανισμού διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας

Στην επιστολή του, το ΕΒΕΘ σημειώνει πως ο μηχανισμός διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας θα πρέπει να αναδειχθεί πανευρωπαϊκά ως μια καλή πρακτική, αφού η δημιουργία του αποτελεί σημαντική ενέργεια, με ουσιαστικό περιεχόμενο

Με επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) ζητά να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση του μηχανισμού διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το επόμενο ΕΣΠΑ.
Στην επιστολή του, το ΕΒΕΘ σημειώνει πως ο μηχανισμός διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας θα πρέπει να αναδειχθεί πανευρωπαϊκά ως μια καλή πρακτική, αφού η δημιουργία του αποτελεί σημαντική ενέργεια, με ουσιαστικό περιεχόμενο. «Είναι απαραίτητο, αυτός ο μηχανισμός να έχει διάρκεια, για να επιτρέψει αποτελεσματικές παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας», επισημαίνει στην επιστολή του το ΕΒΕΘ, όπως γνωστοποιείται με σημερινή του ανακοίνωση.
Την επιστολή υπογράφει ο Α' αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μεταφέρει τα συγχαρητήρια του φορέα για την ανάληψη της πρωτοβουλίας δημιουργίας του προαναφερόμενου μηχανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ