ΓΕΚ Τέρνα: Στο 2,3-2,7% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

ΓΕΚ Τέρνα: Στο 2,3-2,7% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

Από 8 έως 10 Δεκεμβρίου η δημόσια προσφορά

 

 

Αρχίζει αύριο 8 Δεκεμβρίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο ύψους έως 300 εκατ. ευρώ της ΓΕΚ Τέρνα με το εύρος απόδοσης του τίτλου, να κυμαίνεται από 2,3% ως 2,7%.

Το 7ετές ομόλογο διαρείται σε έως 300.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης €1.000.

Η δημόσια προσφορά ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου. Το Η.ΒΙ.Π. θα παραμένει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., εκτός της 10ης Δεκεμβρίου 2021 κατά την οποία θα λήξει στις 4:00 μ.μ.

Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης, που αναμένεται να εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

1 Δεκεμβρίου 2021 Έγκριση εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών από το Χ.Α.

2 Δεκεμβρίου 2021 Έγκριση Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσίευση ανακοίνωσης για τη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου και την έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς και εγγραφής των επενδυτών, στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και την ιστοσελίδα της Εταιρείας.

2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσίευση του Ενημερωτικού Δελτίου.

7 Δεκεμβρίου 2021 Ανακοίνωση του εύρους απόδοσης.

8 Δεκεμβρίου 2021 Έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς (μέσω του Η.ΒΙ.Π.)

10 Δεκεμβρίου 2021 Λήξη της Δημόσιας Προσφοράς (μέσω του Η.ΒΙ.Π.)

10 Δεκεμβρίου 2021 Ανακοίνωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων έκδοσης του ΚΟΔ, της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και την ιστοσελίδα της Εταιρείας.*

14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσίευση αναλυτικής ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς.

14 Δεκεμβρίου 2021 Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων και έκδοσης του ΚΟΔ από την Εταιρεία. Παράδοση των Ομολογιών στους επενδυτές μέσω καταχώρισης στους Λογαριασμούς Αξιογράφων τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης.

15 Δεκεμβρίου 2021 Έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.

Σημειώνεται ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ