ΔΕΗ: Ανάθεση καθηκόντων σε δυο γενικούς διευθυντές

ΔΕΗ: Ανάθεση καθηκόντων σε δυο γενικούς διευθυντές

Ο κ. Βασίλης Μέντζος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Έργων και Εμπειρίας Πελάτη ενώ ο κ. Άγγελος Σπανός την θέση του Γενικού Διευθυντή Marketing και Προϊόντων.

 

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ανακοίνωσε την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Έργων και Εμπειρίας Πελάτη στον κ. Βασίλη Μέντζο. Ο κ. Βασίλης Μέντζος είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στην διοίκηση και διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων. Στην 20ετή πορεία του εργάστηκε σε θέσεις αυξημένης ευθύνης κυρίως σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους (Wind Hellas και Vodafone UK) και ηγήθηκε των έργων ανάπτυξης των δικτύων τους. Από το 2018 ως το 2020 ήταν επικεφαλής του έργου υλοποίησης δικτύου 5G της Vodafone UK στο Λονδίνο. Μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Σχεδιασμού και Απόδοσης Εμπορικών Δραστηριοτήτων στη ΔΕΗ. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Επίσης, η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Marketing και Προϊόντων στον κ. Άγγελο Σπανό. Ο κ. Άγγελος Σπανός είναι στέλεχος με περισσότερο από 22 χρόνια εμπειρίας στα αντικείμενα του Product Marketing, New Business development, customer experience, project & demand management, budget management and Technology. Ακολούθησε καριέρα σε θέσεις ευθύνης στο εξωτερικό (Vodafone Albania), όπως και στο εσωτερικό (Vodafone Greece), έχοντας διοικητικά καθήκοντα 15 χρόνων και όντας υπεύθυνος για μεγάλα έργα, προϊόντα και διαδικασίες εταιρικού μετασχηματισμού. Από τον Απρίλιο του 2020 και μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Marketing & Τιμολογιακής Πολιτικής της ΔΕΗ. Είναι κάτοχος BSc Φυσικής και MSc Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ανώτερων πιστοποιήσεων όπως Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, PRINCE II project management Practitioner, crisis & change management κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ