Προχωρούν τα έργα στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Προχωρούν τα έργα στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Σαντορίνης πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 13 - 14/6/2020 ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Σαντορίνη για το «άνοιγμα» του Ελληνικού τουρισμού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, CEO Intrakat και τους κ.κ. Βαγγέλη Μπαλτά, CFO και Ηλία Μαραγκάκη, COO Fraport Greece.

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου αεροδρομίου από τον κ. Πέτρο Σουρέτη, τον κ. Δημήτρη Παππά Εντεταλμένο Σύμβουλο Intrakat καθώς και τον κ. Bill Fullerton, CTO Fraport Greece.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε στο πλαίσιο των επισκέψεων «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Fraport Greece για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Intrakat σ’ αυτό το δύσκολο και παγκόσμια μοναδικό εγχείρημα που αφορά την υλοποίηση μέσω EPC contract ταυτόχρονα 14 αεροδρομίων σε λειτουργία».

Η ομάδα της Intrakat έχει ολοκληρώσει τα πρώτα 10 αεροδρόμια, εντός του Ιουλίου παραδίδεται το αεροδρόμιο Μυκόνου ενώ τα υπόλοιπα τρία αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Κω βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intrakat και οι άνθρωποί της κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι παρενέργειες του Covid-19 στην λειτουργία των εργοταξίων της εταιρείας, αναπτύσσοντας μια τεχνογνωσία μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα μέσα σε ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ