JYSK: Ετοιμάζεται για το εικοστό έβδομο κατάστημά της

Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της JYSK στην ελληνική αγορά

JYSK: Ετοιμάζεται για το εικοστό έβδομο κατάστημά της

Ανοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015

Το εικοστό έβδομο κατάστημά της στην Ελλάδα θα ανοίξει την Πέμπτη, 27 Ιουνίου η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Κόρινθος αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς η δνέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το εικοστό έβδομο κατάστημά της στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο κατάστημα της JYSK που εγκαινιάζεται μέσα στον Ιούνιο ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα νέα καταστήματα καθώς το πλάνο ανάπτυξης της JYSK είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ