H JYSK, ο ανταγωνιστής της ΙΚΕΑ, ήρθε για να μείνει

Ανοίγει νέα καταστήματα και επεκτείνεται συνεχώς

H JYSK, ο ανταγωνιστής της ΙΚΕΑ, ήρθε για να μείνει

Το δέκατο τέταρτο κατάστημά της στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο Γέρακα επί της Λ. Μαραθώνος 149, ανοίγει η Jysk, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα. 

Η δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου συνεχίζει σταθερά τα πλάνα επέκτασής της στη χώρα μας, έχοντας ξεκινήσει από το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ ακολούθησαν δώδεκα ακόμα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Το νέο κατάστημα JYSK στο Γέρακα θα είναι επιφάνειας άνω των 1.000 τ.μ., βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 149, στο ρεύμα προς Αθήνα, στον 1Ο όροφο της Media Markt και θα έχει έχει 8 υπαλλήλους.

H JYSK GROUP έχει τις ρίζες της στη Σκανδιναβία: το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979. Σήμερα, η JYSK GROUP έχει πάνω από 2.500 καταστήματα και 22.000 υπαλλήλους σε 49 χώρες με ετήσιο τζίρο 3.12 δισ. ευρώ. Στη Γερμανία και την Αυστρία το όνομά της είναι Dänisches Bettenlager και JYSK στον υπόλοιπο κόσμο. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK είναι ο Lars Larsen o οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης των αλυσίδων επίπλου Bolia.com, IDEmøbler και ILVA καθώς και άλλων επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ