Ξένος manager στο τιμόνι της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas

Αποχωρεί η Ηρώ Αθανασίου

Ξένος manager στο τιμόνι της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas

Μετά από 32 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας στην Unilever, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η Ηρώ Αθανασίου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, ολοκληρώνει τη θητεία της στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και θα παραμείνει στην εταιρεία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κ. Αθανασίου έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Unilever, έχοντας διακριθεί σε νευραλγικές θέσεις στο Marketing, τις Πωλήσεις και τη Γενική Διεύθυνση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα κεντρικά της Unilever ως υπεύθυνη του επαγγελματικού κλάδου για άλλα μέρη του κόσμου, όπως Λατινική Αμερική, Νοτιανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Τουρκία και Ισραήλ.

Νέος επικεφαλής της εταιρείας αναλαμβάνει από 1η Σεπτεμβρίου, ως Γενικός Διευθυντής, ο κ. Jean Francois Etienne, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Unilever το 2009 και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως Managing Director της Unilever Magreb, έχοντας υπό την ευθύνη του τις αγορές του Μαρόκου, της Αλγερίας, της Τυνησίας, της Λιβύης και της Μαυριτανίας.

Παράλληλα, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, που σήμερα είναι υπεύθυνη για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώνεται σε ένα νέο σχήμα με το Μαυροβούνιο, την Αλβανία, την FYROM και το Κόσοβο, το οποίο θα ονομαστεί business unit Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα διοικείται από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Το νέο σχήμα θα αποτελεί μέρος της Unilever Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της Unilever Ευρώπης Jan Zijderveld ανέφερε σχετικά «Ευχαριστώ θερμά την Ηρώ για τη εξαίρετη προσφορά και την αφοσίωσή της στην Unilever για 32 συναπτά έτη, και ειδικά τα τελευταία χρόνια στην ιδιαίτερα απαιτητική ελληνική αγορά, και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα επόμενά της βήματα. Καλωσορίζω στα νέα του καθήκοντα τον Jean Francois και είμαι βέβαιος πως η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και οι ηγετικές του ικανότητες θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ