Η νέα υπηρεσία του Taxibeat

Η νέα υπηρεσία του Taxibeat
Το Taxibeat, η δωρεάν εφαρμογή για εύρεση ταξί, δίνει τώρα τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν ανά πάσα στιγμή χρήματα για δωρεάν διαδρομές στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τις Taxibeat Gift Cards.

Η Taxibeat Gift Card είναι μια ηλεκτρονική δωροκάρτα που μπορεί να εξαργυρωθεί σε διαδρομές ταξί. Ο αποστολέας, με μερικά μόνο κλικ μέσα από το προφίλ του στην Taxibeat εφαρμογή, μπορεί να ορίσει τον παραλήπτη και το ποσό που θέλει να δωρίσει.

Με τις Taxibeat Gift Cards, ο χρήστης εξασφαλίζει δωρεάν μετακινήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού, στο παιδί του, στους γονείς, στον σύντροφο ή απλώς σε έναν φίλο που ξέμεινε από χρήματα! Παράλληλα, είναι σίγουρος ότι κάνει ένα χρήσιμο δώρο, καθώς κανείς δεν θα πει "όχι" σε μια άνετη, ασφαλή και δωρεάν μετακίνηση.

Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να δωρίσει κανείς είναι δέκα ευρώ, ενώ δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για την εξαργύρωση του ποσού της δωροκάρτας. Τα χρήματα που λαμβάνει ο παραλήπτης στον Taxibeat λογαριασμό του μπορεί να τα εξαργυρώσει όποια στιγμή επιθυμεί.

Πώς μπορείς να στείλεις μία Taxibeat Gift Card;

· Κατέβασε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής: https://taxibeat.gr/download
· Μπες στο προφίλ σου, στο πλαϊνό μενού. Η επιλογή για αποστολή δωροκάρτας θα σε περιμένει εκεί ακριβώς
· Συμπλήρωσε το ποσό που θες να στείλεις
· Καθόρισε τρόπο πληρωμής (Χρεωστική ή άλλη κάρτα)
· Όρισε τον παραλήπτη
· Στείλε τη δωροκάρτα σου

Ο παραλήπτης της δωροκάρτας θα ειδοποιηθεί για το ποσό που μόλις έλαβε και τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς χρήση στον Taxibeat λογαριασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ